Energetische Facelift van Access Consciousness

Energetische Facelift van Access Consciousness. Een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen.

Meer dan 29 verschillende energieën worden aangezet tijdens de behandeling. Daardoor werkt het niet alleen door in het gezicht, maar krijgt het gehele lichaam een lift. Waarbij ook alle organen en weefsels worden meegepakt.

De Energetische Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek, zodat je lichaam tot op celniveau stress los kan laten waardoor verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaat.

Deze behandeling zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen van binnen en van buiten. Het revitaliseert je cellen, ontdoet het lichaam van de effecten van veroudering en vermindert het oordeel naar je lichaam. Het reinigt, verzacht, verstevigt en verjongt. En dat is te zien! 

Wie wil er nou niet een stralende huid, uitgeruste blik en vermindering van rimpels en wallen? En daar komt geen apparatuur aan te pas! Enkel een zachte aanraking van het gezicht, de hals en het bovenlichaam. Na afloop voel je je heerlijk ontspannen, je hebt een heleboel ballast losgelaten en je ziet er blozend en stralend uit!

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken (vaak in verband gebracht met veroudering). Er zijn ook zeer positieve ervaringen bij mensen met sinusproblemen, ook kan het zijn dat je een verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest na een behandeling.

De resultaten zijn verbluffend probeer het eens uit om zelf te oordelen!!

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, neem contact met mij op.

Energetisch Facelift
Vivienne Luna
Average rating:  
 0 reviews